Dags att rusta upp BMW:n

Jag har i flera års tid spenderat min fritid med att reparera och meka med bilar, både mina egna och mina vänner/bekantas. För mig finns det stor glädje i att kunna lösa dessa olika problem som kan uppstå med en bil och att få stå och klura, testa och förbättra ger mig stor avkoppling och tillfredsställelse, speciellt när man får till det precis som man önskat. Mitt kommande projekt handlar om att uppgradera min älskade BMW och skall därför beställa lite BMW reservdelar inför detta.

Brett utbud med BWM reservdelar till ett vettigt pris

 

Det finns ju många återförsäljare där ute som säljer just reservdelar men för mig är det viktigt att jag väljer ett företag som kan erbjuda alla delar jag behöver, eller kan få fram det jag behöver även om det inte finns i butik eller på hemsidan. Dessutom skall det vara till ett vettigt pris och det är för mig faktiskt, en rätt så rolig process att klicka runt bland alla hemsidor som säljer BMW reservdelar för att hitta det perfekta utbudet.

Rusta upp bilen förebyggande mot eventuella stenskott

Den här gången är jag ute efter bland annat ett kjolpaket, prestandakylare, solfilm, luftfjädring och huvskydd. Jag som gillar att köra med mina polare på de lite mer grusigare vägarna utanför stan är i stort behov av just ett huvskydd då jag börjar bli rätt så trött på att alltid få fixa till alla stenskott som lätt blir till när man kör på sådana vägar. Som ni hör är det en ganska stor omvandling jag skall genomföra på min gamla trotjänare men det är med nöje jag ser fram emot detta och att sedan få köra runt i min upprustade BMW E30 och glänsa som aldrig förr, både jag och bilen.